KAYPRO

KEMON

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

KAYPRO radi u službi ljepote kose više od 35 godina. Proizvodi su prvenstveno namijenjeni za profesionalce-frizere, ali i za širu upotrebu. Profesionalci ovdje mogu naći širok raspon proizvoda, a krajnji potrošači mogu zadovoljiti svoju potrebu  za ogromnim izborom i savršenim odnosom kvaliteta i cijene. Danas Kaypro prodaje više od 22.000 prestižnih proizvoda u više od 70 zemalja sveta. Iskustvo koje imaju daje im mogućnost da po svijetu nose KayPro brend #madeinitaly, a danas je taj brend došao i u Bosni i Hercegovinu da promoviše italijansku ljepotu iz svih uglova. U sklopu KAYPRO brenda, mozete naci sledece podbrendove koje ovaj brend nudi: KayPro , iColori, Super Kay, Caviar Supreme, Color Mask, Kay Direct, Beard Club i Precious Style.

Service One

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Kemon je porodična kompanija sa pet decenija dugom tradicijom proizvodnje profesionalnih proizvoda za kosu i kreiranja italijanskog koncepta ljepote. Od samog osnivanja, 1959. godine do danas, sva Kemonova proizvodnja odvija se u San Giustinu, Italija, njegujući ljudski faktor i osluškujući potrebe klijenata i tržišta. Osnovna snaga Kemona leži upravo u opisanoj tradiciji i činjenici da kompaniju vode tri generacije porodice Nocentini, koje sve što rade zasnivaju na svojoj strasti, etici, povjerenju i porodičnim vrijednostima. Kemon proizvodi zadovoljavaju različitie potrebe svih tipova kose i kolora, pružajući  kvalitetnu njegu na kojoj je kosa zahvalna. U sklopu KAYPRO brenda, mozete naci sledece podbrendove koje ovaj brend nudi: Actyva, Cramer, YoColor system, Lunex, And, HairManya i YoCond.

Service Two

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Prepoznali su ga najbolji svjetski frizeri, prepoznajte ga i Vi! Y.S. Park japanski je brend omiljen među najboljim frizerima svijeta, zato što u svom širokom asortimanu nudi visoko kvalitetne profesionalne frizerske alate nježne za kosu, ljude i okolinu, kreirane od strane frizera za frizere. Osnivač brenda Gospodin Young Soo Park, frizer i dizajner frizerskih alata, u svom radu kreće od filozofije da svi proizvodi moraju omogućiti frizerima maksimalne rezultate uz minimalan trud, te kontinuirano osmišljava i unaprijeđuje tradicionalne frizerske alate kako bi omogućili frizerima brzinu i jednostavnost u njihovom radu, uz maksimalne učinke. 

Service Two

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Elchim je italijanski brend profesionalnih alata za kosu koji u svojim proizvodim ubacuje najnoviju tehnologiju, stil i kreativnost te omogućava postizanje najboljih rezultata uz savršeno zdravu i sjajnu kosu.U izradi proizvoda se koriste samo najbolji materijali i koristi vrhunska tehnologija. Svaki proizvod osmišljen je i dizajniran u središtu mode i ljepote, u Milanu. Osnovan davne 1945. godine danas je izbor  je brojnih profesionalaca širom svijeta. 

ACCA KAPPA

Service Two

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Acca Kappa renomirani je talijanski brend sa svjetskom slavom stečenom zahvaljujući dugogodišnjoj tradiciji i kvaliteti utkanoj u autentičan rad. Poznate su četke, ekskluzivno proizvedene u Italiji. Osmišljene su i dizajnirane kako bi zadovoljile sve potrebe frizera, ali i krajnjih klijenata te pružile dašak bezvremenske elegancije i luksuza onome tko ih koristi. Niche parfemi, proizvodi za njegu tijela, obiteljski brend kreira vrhunske proizvode koje donose talijanski stil, kulturu i eleganciju u domove diljem svijeta. Ljubav prema prirodi, poštovanje prema ljudskom tijelu na temeljima poznate talijanske proizvodnje čine Acca Kappa brend prepoznatljivim i omiljenim!

Shopping Cart
Scroll to Top